Επισκευή iPhone SE

Επιλέξατε το iPhone SE, το σύμφωνα με την Apple ισχυρότερο κινητό στις 4 ίντσες, και δεν θέλετε κανένα πρόβλημα να μειώνει την απόδοσή του?

Στην iexpert φροντίζουμε να εντοπίσουμε αμέσως όποιο πρόβλημα/βλάβη αντιμετωπίζει το iPhone SE σας, να σας ενημερώσουμε για το (όσο γίνεται χαμηλότερο)κόστος επισκευής και να σας το παραδώσουμε με ταχύτητα και αξιοπιστία απόλυτα λειτουργικό ξανά στα χέρια σας.

Ελάτε στο κατάστημά μας ή στείλτε μας με courier το iPhone SE σας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

 

Αλλαγή οθόνης αφής

Σας έπεσε το iPhone SE σας και παρατηρείτε φθορά στην οθόνη ή/και προβλήματα στη λειτουργία αφής, ακόμα και καμένα pixels? Στην iExpert πραγματοποιούμε αναλυτικό διαγνωστικό έλεγχο και, εφόσον χρειαστεί και συμφωνείτε, αντικαθιστούμε άμεσα και αξιόπιστα την οθόνη του iPhone SE σας.

 

 

 

Αλλαγή μπαταρίας

Αν η μπαταρία του iPhone SE σας δεν φορτίζει, αποφορτίζεται ξαφνικά ή/και έχει μικρότερη διάρκεια πιθανότατα χρειάζεται αντικατάσταση. Στην iExpert πραγματοποιούμε διαγνωστικό έλεγχο και αν κριθεί απαραίτητο προχωράμε κατόπιν εγκρίσεώς σας στην αντικατάστασή της μπαταρίας γρήγορα και αξιόπιστα.

 

 

 

Επισκευή βάσης σύνδεσης

Το iPhone SE σας έχει πρόβλημα κατά τη φόρτιση, δεν φορτίζει γρήγορα ή και καθόλου? Δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σας? Στην iexpert μετά από διαγνωστικό έλεγχο θα αντικαταστήσουμε τη βάση σύνδεσης του iPhone SE σας για να μπορείτε να το φορτίζετε και να συνδέεστε με άλλους υπολογιστές.

 

 

 

Επισκευή μικροφώνου

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το μικρόφωνο του iPhone SE σας? Οι φίλοι σας διαμαρτύρονται ότι δεν σας ακούνε καθαρά? Στην iexpert, θα ελέγξουμε το μικρόφωνο και θα το αντικαταστήσουμε άμεσα ώστε να μπορούν όλοι να σας ακούνε καθαρά όταν μιλάτε από το iPhone SE σας.

 

 

 

Επισκευή μεγαφώνου

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το μεγάφωνο του iPhone SE σας? Δεν ακούτε καθαρά τους ήχους κλήσης ή/και τη μουσική σας? Στην iexpert, θα ελέγξουμε το μεγάφωνό και θα το αντικαταστήσουμε άμεσα ώστε να μπορείτε να ακούτε τα πάντα πεντακάθαρα από το iPhone SE σας.

 

 

 

Επισκευή οπίσθιας κάμερας

Η οπίσθια κάμερα του iPhone SE σας παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας? Στην iExpert θα την ελέγξουμε και αν κριθεί απαραίτητο, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας, θα την αντικαταστήσουμε άμεσα.

 

 

 

Επισκευή μπροστινής κάμερας

Αν παρατηρείτε προβλήματα με την μπροστινή κάμερα του iPhone SE σας (χαμηλή ποιότητα κλήσεων facetime, κολλήματα της εφαρμογής, φθορά της κάμερας κλπ)ίσως χρειάζεται αντικατάσταση. Στην iExpert θα την ελέγξουμε και αν κριθεί απαραίτητο, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας, θα την επισκευάσουμε και θα σας την παραδώσουμε πλήρως λειτουργική.

 

 

 

Επισκευή πίσω όψης

Η πίσω όψη του iPhone SE σας έχει γρατζουνιές, ραγίσματα ή και σπάσιμο? Στην iExpert θα το ελέγξουμε και αν κριθεί απαραίτητο θα προχωρήσουμε κατόπιν εγκρίσεώς σας στην αντικατάστασή της πίσω όψης του iPhone SE με ταχύτητα και αξιοπιστία.

 

 

 

Επισκευή συστήματος δόνησης

Δεν λειτουργεί ο μηχανισμός δόνησης του iPhone SE σας, αλλά σας είναι απαραίτητος? Στην iExpert, μετά τον διαγνωστικό έλεγχο και με την έγκρισή σας, αποκαθιστούμε άμεσα και αξιόπιστα τη λειτουργία δόνησης του iPhone SE σας.

 

 

 

Επισκευή κεραίας Wi-Fi

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σύνδεσή σας με ασύρματα δίκτυα? Υπάρχει πιθανότητα να έχει πάθει ζημιά η κεραία Wi-Fi του iPhone SE σας. Στην iExpert θα την ελέγξουμε και, αν κριθεί απαραίτητο, θα σας την αντικαταστήσουμε άμεσα και αξιόπιστα.

 

 

 

Επισκευή υποδοχής ακουστικών

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα ακουστικά του iPhone SE σας? Δεν ακούτε καλά ή ακούτε μόνο από το ένα ακουστικό? Δοκιμάσατε άλλα ακουστικά αλλά το πρόβλημα παραμένει? Πιθανότατα έχει πρόβλημα η υποδοχή των ακουστικών. Στην iexpert σας την επισκευάζουμε άμεσα για να ακούτε τα πάντα πεντακάθαρα από τα ακουστικά του iPhone SE σας.

 

 

 

Επισκευή αισθητήρα εγγύτητας

Ο αισθητήρας εγγύτητας του iPhone SE σας δεν αναγνωρίζει τις κινήσεις που γίνονται? Η οθόνη δεν σβήνει όταν το πλησιάζετε στο αυτί σας? Ελάτε στην iexpert και θα επισκευάσουμε άμεσα τον αισθητήρα εγγύτητας ώστε το iPhone SE σας να λειτουργεί ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί.

 

 

 

Επισκευή μητρικής πλακέτας

Πιστεύετε ότι έχει πρόβλημα η μητρική πλακέτα της συσκευής σας, η "καρδιά" του iPhone SE? Στην iExpert μετά από αναλυτικό διαγνωστικό έλεγχο θα εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα και, μετά από την έγκρισή σας, θα σας παραδώσουμε το iPhone SE σας πλήρως λειτουργικό.

 

 

 

Επισκευή βρεγμένης συσκευής

Χύθηκε νερό, καφές ή κάποιο άλλο υγρό πάνω στο iPhone SE σας? Μήπως έπεσε ολόκληρο μέσα σε νερό? Ελάτε στην iExpert όσο γίνεται πιο σύντομα και μετά από αναλυτικό έλεγχο θα σας ενημερώσουμε πως θα ξανακάνουμε το iPhone SE σας πλήρως λειτουργικό.

 

 

 

Επισκευή home button

Το home button του iPhone SE σας δεν λειτουργεί ή χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση από ότι συνήθως για να ανταποκριθεί? Στην iExpert, πάντα μετά από διαγνωστικό έλεγχο, θα σας το επιδιορθώσουμε και θα σας παραδώσουμε το iPhone SE σας πλήρως λειτουργικό με ταχύτητα και αξιοπιστία.

 

 

 

Επισκευή κεραίας 4G

Αν παρατηρήσετε αδύναμο σήμα ή διακοπές στη σύνδεση σας ενώ σερφάρετε στο internet, υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα η κεραία 4G του iPhone SE σας. Στην iExpert θα ελέγξουμε διεξοδικά το iPhone SE σας και μόνο αν κριθεί απαραίτητο θα αντικαταστήσουμε τη κεραία 4G.

 

 

 

Επισκευή sim card case

Έσπασε το sim card case του iPhone SE σας? Στην iExpert σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα το αντικαταστήσουμε και θα σας παραδώσουμε τη συσκευή σας πλήρως λειτουργική.

 

 

 

 

Επισκευή sim card reader

Δεν μπορείτε να κάνετε κλήσεις με το iPhone SE σας? Στην οθόνη σας εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν υπάρχει sim card? Αν δεν έχει πρόβλημα η ίδια η κάρτα, τότε πιθανότατα χρειάζεται αντικατάσταση το sim card reader της συσκευής σας. Στην iExpert και αυτή η επισκευή γίνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με απόλυτη αξιοπιστία.

 

 

 

Άλλες βλάβες

Το iPhone SE σας αντιμετωπίζει πρόβλημα/βλάβη και δεν την διαβάσατε παραπάνω? Μην ανησυχείτε, εμείς και πάλι μπορούμε να το επιδιορθώσουμε. Στην iExpert είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το iPhone SE σας και, αφού μας δώσετε το οκ, να προχωρήσουμε στην επισκευή του με ταχύτητα και αξιοπιστία.

 

 

 

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς Φ.Π.Α.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα:
E-mail:

Περιγραφή του προβλήματος:

Όλα τα μεταφορικά (προς και από την iExpert) ΔΩΡΕΑΝ*

Χάλασε η συσκευή σας αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φύγετε από το χώρο που βρίσκεστε?

Κανένα πρόβλημα. Η iExpert δίνει τη λύση!

Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS courier αναφέροντας ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη και χρησιμοποιείστε τον κωδικό μας 2AE91617 ο οποίος εμφανίζει άμεσα τα στοιχεία της επιχείρησής μας. Μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε στη συσκευασία τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή της βλάβης της συσκευής σας 

Αμέσως μόλις την παραλάβουμε πραγματοποιείται διαγνωστικός έλεγχος. Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το είδος της βλάβης, το χρόνο και το κόστος επισκευής και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας την επισκευάζουμε και σας την επιστρέφουμε πλήρως λειτουργική με όλα τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν εμάς.

*Η μεταφορά για συσκευές έως 3kg είναι δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί επισκευή από εμάς. Μόνο αν δεν επιθυμείτε επισκευή θα επιβαρυνθείτε εσείς με τα μεταφορικά έξοδα.

 • Πρόβλημα στο LG Smartphone και... πως το λύνετε?
  Περισσότερα
 • Sony, η δυνατή μάρκα σε όλες τις συσκευές τεχνολογίας από τηλεοράσεις μέχρι... Playstation έχει και πολύ αξιόλογα Smartphone, τα οποία επιλέγουν πάρα πολλοί χρήστες.
  Περισσότερα
 • Τα HTC Smartphone είναι πολύ αξιόλογες συσκευές που έχουν φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα.
  Περισσότερα
 • Επιλέξατε να ξεχωρίζετε με το Smartphone σας και αποκτήσατε ένα Blackberry. Όμως το Blackberry σας αντιμετωπίζει πρόβλημα κι εσείς το ίδιο καθώς δεν ξέρετε τι να κάνετε?
  Περισσότερα

Άμεση και εγγυημένη επισκευή όλων των κινητών και όχι μόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας
 
 • Η iexpert είναι μια εταιρία αφοσιωμένη στην επιδιόρθωση iphone, smartphone, κινητών και άλλων συναφών συσκευών με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη που αντιμετωπίζει η αγαπημένη σας συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα, εγγυημένα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εμπιστευθείτε μας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω τηλεφώνου:

+30 2105760057

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς Φ.Π.Α.

 

FOLLOW US