Επισκευή iPhone ΧS MAX

Έχετε επιλέξει το iPhone ΧS MAX, γιατί θέλετε το πλέον σύγχρονο μοντέλο της Apple?

Αντιμετωπίζει πρόβλημα που σας δένει τα χέρια και θέλετε να το λύσετε άμεσα?

Στην iexpert φροντίζουμε να εντοπίσουμε αμέσως όποιο πρόβλημα/βλάβη αντιμετωπίζει το Phone ΧS MAX  σας, να σας ενημερώσουμε για το (όσο γίνεται χαμηλότερο)κόστος επισκευής και να σας το παραδώσουμε με ταχύτητα και αξιοπιστία απόλυτα λειτουργικό ξανά στα χέρια σας.

Ελάτε στο κατάστημά μας ή στείλτε μας με courier το iPhone ΧS MAX σας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

 

190

Αλλαγή οθόνης αφής

Σας έπεσε το iPhone ΧS MAX σας και παρατηρείτε φθορά στην οθόνη ή/και προβλήματα στη λειτουργία αφής, ακόμα και καμένα pixels? Στην iExpert πραγματοποιούμε αναλυτικό διαγνωστικό έλεγχο και, εφόσον χρειαστεί και συμφωνείτε, αντικαθιστούμε άμεσα και αξιόπιστα την οθόνη του iPhone ΧS MAX σας.

 

 

 

68

Αλλαγή μπαταρίας

Αν η μπαταρία του iPhone ΧS MAX σας δεν φορτίζει, αποφορτίζεται ξαφνικά ή/και έχει μικρότερη διάρκεια πιθανότατα χρειάζεται αντικατάσταση. Στην iExpert πραγματοποιούμε διαγνωστικό έλεγχο και αν κριθεί απαραίτητο προχωράμε κατόπιν εγκρίσεώς σας στην αντικατάστασή της μπαταρίας γρήγορα και αξιόπιστα.

 

 

 

Άλλες βλάβες

Το iPhone ΧS MAX σας αντιμετωπίζει πρόβλημα/βλάβη και δεν την διαβάσατε παραπάνω? Μην ανησυχείτε, εμείς και πάλι μπορούμε να το επιδιορθώσουμε. Στην iExpert είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το iPhone ΧS MAX σας και, αφού μας δώσετε το οκ, να προχωρήσουμε στην επισκευή του με ταχύτητα και αξιοπιστία.

 

 

 

 Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς Φ.Π.Α.

 

Όλα τα μεταφορικά (προς και από την iExpert) ΔΩΡΕΑΝ*

Χάλασε η συσκευή σας αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φύγετε από το χώρο που βρίσκεστε?

Κανένα πρόβλημα. Η iExpert δίνει τη λύση!

Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS courier αναφέροντας ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη και χρησιμοποιείστε τον κωδικό μας 2AE91617 ο οποίος εμφανίζει άμεσα τα στοιχεία της επιχείρησής μας. Μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε στη συσκευασία τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή της βλάβης της συσκευής σας 

Αμέσως μόλις την παραλάβουμε πραγματοποιείται διαγνωστικός έλεγχος. Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το είδος της βλάβης, το χρόνο και το κόστος επισκευής και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας την επισκευάζουμε και σας την επιστρέφουμε πλήρως λειτουργική με όλα τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν εμάς.

*Η μεταφορά για συσκευές έως 3kg είναι δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί επισκευή από εμάς. Μόνο αν δεν επιθυμείτε επισκευή θα επιβαρυνθείτε εσείς με τα μεταφορικά έξοδα.

Άμεση και εγγυημένη επισκευή όλων των κινητών και όχι μόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας
 
  • Η iexpert είναι μια εταιρία αφοσιωμένη στην επιδιόρθωση iphone, smartphone, κινητών και άλλων συναφών συσκευών με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη που αντιμετωπίζει η αγαπημένη σας συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα, εγγυημένα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εμπιστευθείτε μας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω τηλεφώνου:

+30 2105760057

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς Φ.Π.Α.

 

FOLLOW US