Επισκευή Smartphones

Xiaomi, η ανερχόμενη μάρκα και στα Smartphones που ήδη έχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά και πολλούς φανατικούς θαυμαστές.

Παρά τα εμπορικά προβλήματα που αντιμετώπισαν τα κινητά Nokia/Microsoft, δεν είναι λίγοι όσοι τα επέλεξαν.

Sony, η δυνατή μάρκα σε όλες τις συσκευές τεχνολογίας από τηλεοράσεις μέχρι... Playstation έχει και πολύ αξιόλογα Smartphone, τα οποία επιλέγουν πάρα πολλοί χρήστες.

Πρόβλημα στο LG Smartphone και... πως το λύνετε?

Είστε από εκείνους που έχουν επιλέξει ένα πολύ ιδιαίτερο Smartphone της Motorola, και τώρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα δεν ξέρετε που να πάτε για να το λύσετε?

Τα HTC Smartphone είναι πολύ αξιόλογες συσκευές που έχουν φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα.

Αποκτήσατε ένα Smartphone OnePlus και μια ξαφνική βλάβη σας δημιούργησε πρόβλημα?

Επιλέξατε να ξεχωρίζετε με το Smartphone σας και αποκτήσατε ένα Blackberry. Όμως το Blackberry σας αντιμετωπίζει πρόβλημα κι εσείς το ίδιο καθώς δεν ξέρετε τι να κάνετε?

Ζητήστε προσφορά

Όνομα:
E-mail:

Περιγραφή του προβλήματος:

Όλα τα μεταφορικά (προς και από την iExpert) ΔΩΡΕΑΝ*

Χάλασε η συσκευή σας αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φύγετε από το χώρο που βρίσκεστε?

Κανένα πρόβλημα. Η iExpert δίνει τη λύση!

Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS courier αναφέροντας ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη και χρησιμοποιείστε τον κωδικό μας 2AE91617 ο οποίος εμφανίζει άμεσα τα στοιχεία της επιχείρησής μας. Μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε στη συσκευασία τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή της βλάβης της συσκευής σας 

Αμέσως μόλις την παραλάβουμε πραγματοποιείται διαγνωστικός έλεγχος. Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το είδος της βλάβης, το χρόνο και το κόστος επισκευής και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας την επισκευάζουμε και σας την επιστρέφουμε πλήρως λειτουργική με όλα τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν εμάς.

*Η μεταφορά για συσκευές έως 3kg είναι δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί επισκευή από εμάς. Μόνο αν δεν επιθυμείτε επισκευή θα επιβαρυνθείτε εσείς με τα μεταφορικά έξοδα.

Άμεση και εγγυημένη επισκευή όλων των κινητών και όχι μόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας
 
  • Η iexpert είναι μια εταιρία αφοσιωμένη στην επιδιόρθωση iphone, smartphone, κινητών και άλλων συναφών συσκευών με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη που αντιμετωπίζει η αγαπημένη σας συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα, εγγυημένα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εμπιστευθείτε μας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω τηλεφώνου:

+30 2105760057

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς Φ.Π.Α.

 

FOLLOW US