Επισκευή Samsung Galaxy Note 4 (N910F)

Αποκτήσατε το Samsung Galaxy S8, το εξελιγμένο μοντέλο της Samsung και αντιμετωπίζει πρόβλημα?

Μην ανησυχείτε, η iExpert είναι εδώ για εσάς!

Ελάτε στην iExpertκαι θα σας το επισκευάσουμε γρήγορα, αξιόπιστα και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Σπασμένη οθόνη, προβλήματα στο μικρόφωνο, το μεγάφωνο ή την κάμερα, βρεγμένη συσκευή ή οποιαδήποτε άλλη δυσλειτουργία, στην iExpert εντοπίζουμε άμεσα τη βλάβη και σας παραδίδουμε το Samsung Galaxy S8 σας πλήρως λειτουργικό στα χέρια σας.

Ελάτε στο κατάστημά μας ή στείλτε μας με courier το Samsung Galaxy S8 σας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

 

Επισκευή οθόνης αφής

Ζητήστε προσφορά

Όνομα:
E-mail:

Περιγραφή του προβλήματος:

Όλα τα μεταφορικά (προς και από την iExpert) ΔΩΡΕΑΝ*

Χάλασε η συσκευή σας αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φύγετε από το χώρο που βρίσκεστε?

Κανένα πρόβλημα. Η iExpert δίνει τη λύση!

Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS courier αναφέροντας ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη και χρησιμοποιείστε τον κωδικό μας 2AE91617 ο οποίος εμφανίζει άμεσα τα στοιχεία της επιχείρησής μας. Μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε στη συσκευασία τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή της βλάβης της συσκευής σας 

Αμέσως μόλις την παραλάβουμε πραγματοποιείται διαγνωστικός έλεγχος. Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το είδος της βλάβης, το χρόνο και το κόστος επισκευής και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας την επισκευάζουμε και σας την επιστρέφουμε πλήρως λειτουργική με όλα τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν εμάς.

*Η μεταφορά για συσκευές έως 3kg είναι δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί επισκευή από εμάς. Μόνο αν δεν επιθυμείτε επισκευή θα επιβαρυνθείτε εσείς με τα μεταφορικά έξοδα.

 • Πρόβλημα στο LG Smartphone και... πως το λύνετε?
  Περισσότερα
 • Sony, η δυνατή μάρκα σε όλες τις συσκευές τεχνολογίας από τηλεοράσεις μέχρι... Playstation έχει και πολύ αξιόλογα Smartphone, τα οποία επιλέγουν πάρα πολλοί χρήστες.
  Περισσότερα
 • Τα HTC Smartphone είναι πολύ αξιόλογες συσκευές που έχουν φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα.
  Περισσότερα
 • Επιλέξατε να ξεχωρίζετε με το Smartphone σας και αποκτήσατε ένα Blackberry. Όμως το Blackberry σας αντιμετωπίζει πρόβλημα κι εσείς το ίδιο καθώς δεν ξέρετε τι να κάνετε?
  Περισσότερα

Άμεση και εγγυημένη επισκευή όλων των κινητών και όχι μόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας
 
 • Η iexpert είναι μια εταιρία αφοσιωμένη στην επιδιόρθωση iphone, smartphone, κινητών και άλλων συναφών συσκευών με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη που αντιμετωπίζει η αγαπημένη σας συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα, εγγυημένα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εμπιστευθείτε μας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω τηλεφώνου:

+30 2105760057

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς Φ.Π.Α.

 

FOLLOW US